gb.png
Etusivu

Projektijohtaja SOPIEN 2.0

Oletko sinä Sopien 2.0 -hankkeen uusi projektijohtaja?

Nykyisen projektijohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme projektijohtajaa käynnissä olevaan Sopien 2.0 – Liiketoimintaa ja digitalisaatiota kehittämällä digisyrjäytymistä vastaan -hankkeeseen.
Hankkeen keskeisenä tavoitteena on pienten sote-alan yritysten, järjestöjen ja yhdistysten liiketoiminnan kehittäminen niin, että ne kykenevät tuottamaan palveluja monituottajamallilla verkostona, jossa hyödynnetään (erilaisia yhteistyömalleja huomioiden) järjestämisvastuussa olevien kuntien/kuntayhtymien kanssa tehtävää yhteistyötä. Hankkeen kohderyhmänä ovat mikro- ja pienet sote- alan yritykset sekä tukipalvelujen tuottajat. Hankkeen koko toiminta-alueena ovat Pohjois-Savo, Etelä-Savon pohjoisosan kunnat Rantasalmi ja Sulkava, Pohjois-Karjalasta Outokumpu ja Polvijärvi sekä Keski-Suomesta Kyyjärvi, Kivijärvi, Kinnula, Karstula, Kannonkoski, Viitasaari, Pihtipudas ja Saarijärvi. 

Hankkeessa valmennetaan monipuolisesti yrityksien ja järjestöjen sekä julkisen toimijan yhteistyöhenkilöitä. Valmennuksissa käytetään hyväksi digitaalisia menetelmiä, ja kehittämisteemat kohdistuvat yritysten liiketoiminnan kannattavuuden, Kanta-yhteyksien, markkinoinnin, laatutyön ja verkostomaisen tuotantotavan kehittämiseen sekä työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimiseen. Keskeinen tavoite hankkeessa on myös verkottaa yrityksiä, järjestöjä ja julkisen toimijan palveluita keskenään ja edistää niiden välistä yhteistyötä. 

Hanke kestää 31.12.2022 saakka ja sitä rahoittavat Etelä- Savon ELY-keskus (Euroopan sosiaalirahasto), alueen kunnat ja yritykset. Navitas Kehitys on hankkeen hallinnoija ja tehtävän toimipiste sijaitsee Varkaudessa. Hanke toteutetaan yhteistyössä Navitas Kehityksen, Savonia-ammattikorkeakoulun, Iisalmen kaupungin sekä Kehittämisyhtiö Witaksen kanssa.  

Lisätietoja hankkeesta ja sen toiminnasta voit käydä katsomassa: https://navitas.fi/sopien20-hanke

Haemme hankkeeseen projektijohtajaa, joka vastaa koko hankkeen koordinoinnista ja toteutuksesta. Projektijohtajan tehtäviin kuuluu myös Keski-Savon alueen sekä mukana olevien Etelä-Savon kuntien yritysten parissa tehtävä kenttä- ja kehittämistyö.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää: 
-          sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai muutoin alalta hankittua vankkaa ammattitaitoa 
-          toimialan hyvää tuntemusta 
-          projektijohtamisen kokemusta 
-          näkemystä ja kokemusta sote-alan yritysten toiminnan kehittämisestä ja digitaalisten työkalujen hyödyntämisestä 
-          hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja 
-          avointa ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta 

Eduksi katsotaan: 
-          kunta-alan tuntemus 
-          kokemusta ESR-rahoitteisten hankkeiden hallinnoinnista sekä toteutuksesta 

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 asti. 

Jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.01.2021.
Liitä hakemukseesi palkkatoive perusteluineen ja ansioluettelosi alla olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Niiranen, katja.niiranen@navitas.fi, p. 044 720 9395 (yhteydenotot 7.1.2021 lähtien).