gb.png
Etusivu

Projektivastaava, Materiaalitehokkuus KESTO

HAEMME  PROJEKTIVASTAAVAA KESTO -HANKKEESEEN VARKAUTEEN

KESTO- Kestävän energiankäytön, materiaalitehokkuuden ja ilmaston seudullinen toimintasuunnitelma -hankkeessa luodaan alueelliset Keski-Savon ja Ylä-Savon ilmasto-ohjelmat. Hankkeella vastataan kansallisiin sekä maakunnallisiin ilmasto- ja resurssiviisaustavoitteisiin. Hanke konkretisoi ilmastotyön osaksi kuntien perustoimintaa ja seudullista yhteistyötä. Hankkeen tavoitteena on vaikuttaa ilmastopäästöjen vähenemiseen Keski-Savon ja Ylä-Savon alueella laajasti eri osapuolet osallistaen. Navitas Kehitys on hankkeen hallinnoija ja tehtävän toimipiste sijaitsee Varkaudessa.

Navitas Kehitys Oy on seudullinen elinkeinojen kehittämisyhtiö, jonka omistajana on Varkauden kaupunki. Navitas Yrityspalvelut muodostuu Navitas Kehitys Oy:stä, Keski-Savon Teollisuuskylä Oy:stä ja Varkauden Taitotalo Oy:stä. Lisäksi saman katon alla toimii Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry. Tarjoamme kaikki yrityspalvelut yrityksen perustamisesta yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen, toimitilaratkaisuihin sekä alueelle sijoittumiseen.  Asiantuntijajoukkueeseemme kuuluu yli 20 eri alojen ammattilaista. Lue lisää täältä.

Oletko sinä seuraava Savon Ilmastosankari? Haemme KESTO-hankkeelle
PROJEKTIVASTAAVAA
 

Vastaat materiaalitehokkuuden ja kierrätyksen uusien ratkaisujen ja palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä kuntien ja jätehuoltolaitosten kanssa sekä alan yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Toteutat erilaisia pilotointeja kunnissa ja toimit lähiruuan käytön lisäämiseksi alueella sekä ruokahävikin pienentämisen edistämiseksi. Olet mukana Keski-Savon kuntien ja Siilinjärven ilmasto-ohjelman laatimisessa sekä kuntakohtaisten ilmaston toimintasuunnitelmien laatimisessa.

Hankkeen loppujaksolla tehtävässä korostuu erityisesti kuntien avustaminen ohjelmien viimeistelyssä ja toimenpanossa.  Pääset myös intensiivisesti mukaan juuri kilpailutettujen materiaalitehokkuuden kokeilujen toteuttamiseen.

Työsuhteen muoto: kokoaikainen, määräaikainen 31.12.2021 asti. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-          innostusta ja kiinnostusta vähähiilisyyden teemojen edistämiseen
-          vahvaa substanssiosaamista kuvatusta vastuualueesta
-          ympäristöteknologian tai muita tehtävään soveltuvia opintoja
-          kokemusta EU-hankkeista tai vähähiilisyyteen liittyvistä projekteista
-          kuntakentän ja toiminta-alueen tuntemus katsotaan eduksi
-          hyviä organisointi- ja viestintätaitoja ja itsenäistä työotetta

Jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.03.2021 mennessä.

Liitä hakemukseesi palkkatoive perusteluineen ja ansioluettelosi alla olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Laura Leppänen, puh. 044 756 4230 ja yritysasiantuntija Tuula Kokkonen, puh. 040 512 7901, Navitas Kehitys Oy.