gb.png
Etusivu

Yritysasiantuntija

Etsimme joukkoomme YRITYSASIANTUNTIJAA

Viime aikoina Varkauteen on tehty yli 500 miljoonan euron edestä investointeja. Alueemme yrityksillä on paljon kasvupotentiaalia ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Varkaus on Itä-Suomen vientiveturi ja vireä sekä kansainvälinen kaupunki. Missiomme Navitas Kehityksellä on vahvistaa Varkauden alueen elinvoimaisuutta, houkuttelevuutta ja kansainvälistymistä sekä edistää osaavan työvoiman saatavuutta. Olemme dynaaminen, seudullinen elinkeinojen kehittämisyhtiö, jonka pääomistajana on Varkauden kaupunki.

Etsitkö työtä, jolla on merkitystä ja työpäivät vaihtelevia ja monipuolisia? Haluatko olla osa idearikasta ja monimuotoista työyhteisöä? Tule mukaan menestysjoukkueeseen!

Työsi ydin on yrityskehittämisessä. Yritysasiantuntijana innostat, sparraat ja tuet alueemme yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja kehittämään osaamistaan. Kontaktoit yrityksiä aktiivisesti, osaat analysoida tilanteen ja laatia kehittämissuunnitelman rahoitushakemuksineen. Teet tiivistä yhteistyötä pk-yritysten, rahoitusorganisaatioiden, kaupunki- ja kuntaorganisaatioiden sekä muiden sidosryhmien kanssa ja löydät verkostosta asiakkaillesi sopivat kumppanit. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myös matkailutoimialan kehittäminen ja toiminnan koordinointi yhteistyössä yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Yritysasiantuntijana olisit osa yrityksemme johtoryhmää.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa yksityisten ja julkisten rahoitusinstrumenttien tuntemusta, talousosaamista sekä liiketoiminnan lainalaisuuksien ymmärrystä. Lisäksi tarvitset innostunutta kehittämisasennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä viestintä- ja verkostoitumistaitoja. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito. Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Toimipaikkasi sijaitsee Varkaudessa. Työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin mm. tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä Smartum-liikunta- ja kulttuuriedun. Tukenasi työssä ovat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.04.2022 klo 23:59 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta. Liitä hakemukseesi palkkatoive perusteluineen ja ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Navitas Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Jouko Laitinen, p. 040 720 2401.

Tutustu Navitas Yrityspalveluihin www.navitas.fi