Hurraa Ura! 2020

Hurraa Ura! -työelämätapahtumaa vietetään 20. helmikuuta 2020 jo toista kertaa osana Varkauden Työllisyysviikkoa. Kyseessä on tapahtuma, jossa alueen yritykset pääsevät tapaamaan työnhakijoita ja tulevaisuuden tekijöitä sekä esittelemään heille toimintaansa ja avoimia työpaikkojaan. Tapahtuma on suunnattu kaikille työelämän asioista kiinnostuneille, mutta erityisesti koululaisille ja opiskelijoille, työnhakijoille, alanvaihtajille ja valmistuville. Paikalla on myös alueen oppilaitoksia esittelemässä koulutustarjontaa. 

Vuoden suurin paikallinen rekrytointi- ja koulutustapahtuma on näytteilleasettajille ja kävijöille ilmainen. Tapahtuma järjestetään Varkauden kampusalueella klo 10–15. Sisäänkäynti uuden päärakennuksen A1-ovesta (Osmajoentie 75). 

Hurraa Ura! -tapahtumaa vietettiin ensimmäistä kertaa Varkauden Työllisyysviikolla vuonna 2019, jolloin toisensa kohtasivat noin 40 näytteilleasettajaa ja kolmisensataa messukävijää. Ensi keväänä tapahtuma tulee entistä isompana, tuoden laajasti esiin alueemme erinomaisia työllistymismahdollisuuksia ja opinpolkuja.

Juontajana Juha "Peris" Perälä! 

Juha Perälä tunnetaan erityisen hyvin Suomipopin Aamulypsyn suosikkijuontajana. Peris jättäytyi tammikuussa 2019 pois suositusta aamuohjelmasta ja on sen jälkeen kampanjoinut nuorisotyöllisyyden puolesta Periksen Unelmaduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on kannustaa etenkin nuoria näkemään työmahdollisuuksia ympärillään ja aktivoitumaan ennakkoluulottomasti työnhakuun.

Perälällä on monenkirjava työtausta ja kokemusta siitä, millaista on talsia työttömän saappaissa. Päivän aikana Perälä kiertää messualuetta ja haastattelee yritysten edustajia sekä kävijöitä. 

Lue lisää: 
Periksen Unelmaduuni -kampanja
Iltalehti: Radiotähti Juha Perälä irtisanoutui Suomipopilta tammikuussa - nyt hän auttaa muita työllistymään: ”Tiedän millaista työttömän arki on”

Uusi urasi voi alkaa täältä!

Tapaa työnantajia eri toimialoilta 

Löydä itsellesi vakinainen työsuhde, kesätyö tai harjoittelupaikka. 

Tutustu alueen koulutuspaikkoihin ja -aloihin

Sakkyn ja Savonian opiskelumahdollisuudet, ohjattuja kampuskierroksia. 

CV-klinikka ja CV-valokuvaamo

Vinkkejä työnhakuun ja konkreettista apua ansioluettelon tekoon. 

Apua ammatinvalintaan ja urapolulle

Pohjois-Savon te-toimiston ammatinvalinnanohjaaja tavattavissa ilman ajanvarausta. 

Kiinnostaako yrittäjyys? 

Testaa, olisiko sinusta yrittäjäksi. Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry opastamassa yrittäjäksi aikovaa. 

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi! 

Onko yritykselläsi tarvetta tekijöille tai kesätöitä tarjolla? Etsittekö työharjoittelijoita tai opinnäytetyön tekijää?

Mukaan tapahtumaan toivotaan monipuolisesti näytteilleasettajia eri toimialoilta sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Näytteillepanijoiden logot, esittelymateriaalit ja työpaikkailmoitukset julkaistaan tällä sivulla, mainosmateriaaleissa sekä sosiaalisen median kanavissa. Näytteilleasettajat huomioidaan myös messuohjelmassa, sillä tarjolla on entistä suurempaa näkyvyyttä myös tapahtuman aikana!

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Hurraa Ura! -tapahtuman järjestää Navitas Yrityspalvelut yhteistyössä Varkauden kaupungin, Savon koulutuskuntayhtymä Sakkyn, Savonia-ammattikorkeakoulun, Pohjois-Savon te-toimiston, Future Savo -hankkeen sekä paikallisten henkilöstöpalveluyritysten kanssa. 

Näytteilleasettajat

Call Waves Solutions Finland Oy  Andritz Oy  Andritz Warkaus Works Oy  Stora Enso Oyj  Pohjois-Savon te-toimisto  Navitas Yrityspalvelut  Pesti Henkilöstöpalvelu Oy   Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry  Kauneuspuoti Leelia  Näkyville Oy  Opset Oy  Konjunktuuri Oy  Helmihenkilöstö Oy   Oy U-Cont Ltd  Sumitomo SHI FW  Varkauden kaupunki  Famifarm Oy

     

 Hurraa Ura Facebookissa

 

tyollisyysviikko.jpg

juontaja.jpg