Hurraa Ura! 2021

Hurraa Ura!  25.2.2021

Hurraa Ura! on vuoden suurin paikallinen rekrytointi- ja koulutustapahtuma, jota vietettiin 25.2.2021 klo 12–16. Vallitsevan tilanteen vuoksi perinteinen yleisötapahtuma loikkasiensimmäistä kertaa verkkoon. Tapahtuma järjestettiin interaktiivisena virtuaalitapahtumana, joka kokosi yhteen Keski-Savon alueen oppilaitokset, rekrytoivat työnantajat, yhteisöt sekä eri koulutusasteiden opiskelijat, alanvaihtajat ja työnhakijat.

Tapahtumapaikkana oli Liveton virtuaalinen tapahtuma-alusta.

Siirry tästä tapahtumasivulle (events.liveto.io)

Hurraa Ura! -tapahtumassa pääset tutustumaan alueemme avoimiin työ-, harjoittelu- ja opinnäytepaikkoihin sekä koulutusaloihin. Voit vierailla tapahtumaan osallistuvien näytteilleasettajien messuosastoilla ja keskustella rekrytoivien työnantajien ja oppilaitosten kanssa chatissa tai videoyhteydellä. Messualue on auki vielä 31.3.2021 saakka. 

Hurraa Ura! on näytteilleasettajille ja kävijöille täysin maksuton tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikille työelämän teemoista kiinnostuneille. 

Kuinka osallistun virtuaalitapahtumaan?

Hurraa Ura! järjestetään virtuaalisella tapahtuma-alustalla osoitteessa https://events.liveto.io/events/hurraa-ura-2021. Osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden.

Sinun tulee luoda Liveto-käyttäjätili osallistumista varten. Tunnusten luominen on maksutonta ja nopeaa, ja voit luoda itsellesi tunnukset jo ennen tapahtumaa. Rekisteröidy tästä: https://events.liveto.io/signup

Näytteilleasettajat

Andritz Attendo Call Waves Etelä-Savon ammattiopisto Famifarm Oy Fiskars Finland Hyvänolonkeskus Relax / Tuntopub JHL  Kauneuspuoti Leelia Kirsi Tuomainen / Oriflame Brand Partner Konjunktuuri Navitas Yrityspalvelut Norlandia Päiväkodit  Ohjaamo Varkaus Pohjois-Savon Business Center Pohjois-Savon TE-toimisto RTK-Henkilöstöpalvelu Staffmill Oy Savon ammattiopisto Savonia-ammattikorkeakoulu Taidekeskus Väinölä Tekee HeKe Tukeva-säätiö Uptech-hankeVarkauden kaupunki Varkauden kaupungin työllisyyspalvelut Varkauden lukio Varkauden Yrittäjät  Vekara-Varkaus Warkauden nuorkauppakamari Wartalo Kodit Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus

 

Tapahtuman ohjelma

12:00–12:05 Tervetuloa!
12:05–12:20 Monien mahdollisuuksien teknologia-ala
Milka Kortet, Teknologiateollisuus ry
13:00–13:20 Yrittäjänä Varkaudessa
Kaisu Ahokas, Koivun Lumo
Gianluca Calzavara, Keskuskonttori
13:20–13:40 Savon ammattiopisto ja Varkauden lukio
Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion kuulumiset
Energia-alan koulutukset, voimalaitoskäyttäjä ja voimalaitosmestari
14:00–14:20 Savonia-ammattikorkeakoulu
Energiatekniikan opiskelu Varkaudessa
Tradenomiopinnot monimuotoisesti
15:00–15:20 Varkauden kaupunki työllistäjänä

Tapahtuman kenraaliharjoitus järjestäjille ja näytteilleasettajille 18.2.2021 klo 14–15

Tapahtuman kenraaliharjoituksessa käydään läpi Liveton virtuaalitapahtuma-alusta ja sen toiminnallisuudet. Luothan tunnukset Liveton alustalle valmiiksi osoitteessa https://events.liveto.io/signup mikäli et ole jo aiemmin rekisteröitynyt.

Kenraaliharjoitus pidetään Google Meetissä ja sen järjestää Liveto. Kenraaliharjoitukseen pääset tästä linkistä: https://meet.google.com/yed-vtny-xuk 

Yhteystiedot näytteilleasettajille:

Eve Antikainen, Navitas Yrityspalvelut
puh. 040 309 2263
eve.antikainen@navitas.fi

Tapahtumaa järjestämässä 

Hurraa Ura! -tapahtuman järjestää Navitas Yrityspalvelut yhteistyössä Varkauden kaupungin, Savon koulutuskuntayhtymä Sakkyn, Savonia-ammattikorkeakoulun, Pohjois-Savon te-toimiston, Future Savo -hankkeen sekä paikallisten henkilöstöpalveluyritysten kanssa.

 Hurraa Ura Facebookissa