Hurraa Ura! Syystärskyt

Hurraa Ura! Syystärskyt on opiskelu- ja urapolkutapahtuma, jossa Keski-Savon alueen yritykset pääsevät esittelemään toimintaansa sekä kertomaan yrityksessä tarjolla olevista työn, työssäoppimisen ja opinnäytetyön mahdollisuuksista opiskelu- ja urapolkuaan pohtiville henkilöille.

Hurraa Ura! Syystärskyt on suunnattu jatkokoulutusmahdollisuuksia sekä työelämää ja uraa pohtiville opiskelijoille eri koulutusasteilla, työnhakijoille sekä alanvaihtoa harkitseville. Tarjolla on monipuolista kouluttautumiseen, opintojen sisältöihin, ammatteihin ja ammattialoihin sekä opintojen rahoitusvaihtoehtoihin liittyvää ohjelmaa.

Tapahtuma järjestetään Varkauden liikuntatalolla torstaina 12.9.2019 klo 12–16. Kyseessä on Varkauden kaupungin rahoittama, kävijöille ja näytteilleasettajille maksuton tapahtuma. 

Varaa näytteilleasettajapaikkasi nyt

Onko yritykselläsi tarjolla avoimia työpaikkoja, työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkoja, kesätyötä, opintojen ohessa tehtävää osaaikatyötä tai polkuja eri tutkintojen suorittamiseen? Tule kertomaan niistä Syystärskyille!

Näytteilleasettajapaikalla yrityksellä on loistava mahdollisuus tuoda konkreettisesti esille yrityksen toimintaa sekä kertoa tuleville hakijoille, millaista työ yrityksessä ja alalla oikeasti on. Tuodaan yhdessä työtä ja osaamista alueelle!

Varmista näytteilleasettajapaikkasi tilaisuudessa ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeelle mahdollisimman pian!

NÄYTTEILLEASETTAJAILMOITTAUTUMINEN

TAPAHTUMAN OHJELMA 12.9.2019

12.00 Tilaisuuden avaus
TubeBattle: Hurraa Ura!
Ohjaamo esittäytyy (Kati Rytilahti, Jussi Väyrynen)
12.30 Opintoalat Savon ammattiopistossa
Työelämälähtöisiä esimerkkejä
13.00 Kielitaito on valttia työelämässä
Anne Pääkkönen, Konjunktuuri Oy 
13.30 Oppisopimuksella ammattiin ja töihin
Yrityksen ja työntekijän kokemuksia oppisopimusopiskelusta (Gebwell)
- varatoimitusjohtaja Janne Rahunen
- lähiesimiestyön ammattitutkinto, Timo Häkkinen
- merkonomiopinnot, Henna Koponen
14.00 Rekry- ja täsmäkoulutus
Työnantajan kokemuksia (Janne Rahunen, Gebwell)
14.30 TE-palvelut käytössäsi
MessiLive.fi, työvoimakoulutukset ja opintojen rahoittaminen
(lkka Nykänen, Liisa Kämäräinen, Pohjois-Savon Te-palvelut)
15.00 Savonian uudet koulutukset
Energiatekniikan maisterikoulutus (Olli-Pekka Kähkönen)
Sosionomikoulutuksella hyvät työnäkymät (Katja Valtanen)
15.30 Monta väylää yrittäjäksi
Yrittäjyyden eri muodot ja polut (Piia Puotinen, Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry)
16.00 Tilaisuus päättyy

Päivän ajan paikalla myös TE-palveluiden MessiLive.fi, johon kannattaa olla yhteydessä, mikäli yrityksellä on akuutti rekrytointitarve.

 

 

Näytteilleasettajat: 


NAVITAS YRITYSPALVELUT    POHJOIS-SAVON TE-TOIMISTO   PESTI HENKILÖSTÖPALVELU OY    SAVON AMMATTIOPISTO     SAVON AMMATTIOPISTON OPPISOPIMUSPALVELUT    SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU   VARKAUDEN KAUPUNKI    CALL WAVES SOLUTIONS FINLAND OY   KONJUNKTUURI OY    OSUMA HENKILÖSTÖPALVELUT OY  SETLEMENTTI UKONHATTU RY   VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ    HELMIHENKILÖSTÖ OY