Hurraa Ura! Syystärskyt

Hurraa Ura! Syystärskyt on opiskelu- ja urapolkutapahtuma, jossa Keski-Savon alueen yritykset pääsevät esittelemään toimintaansa sekä kertomaan yrityksessä tarjolla olevista työn, työssäoppimisen ja opinnäytetyön mahdollisuuksista opiskelu- ja urapolkuaan pohtiville henkilöille.

Hurraa Ura! Syystärskyt on suunnattu jatkokoulutusmahdollisuuksia sekä työelämää ja uraa pohtiville peruskoululaisille, toisen asteen opiskelijoille, korkeakouluopiskelijoille sekä alanvaihtoa harkitseville. Tapahtumaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki työelämän asioista ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneet. Tarjolla on monipuolista kouluttautumiseen, opintojen sisältöihin, ammatteihin ja ammattialoihin sekä opintojen rahoitusvaihtoehtoihin liittyvää ohjelmaa.

Tapahtuma järjestetään Varkauden liikuntatalolla torstaina 12.9.2019 klo 12–16. Kyseessä on Varkauden kaupungin rahoittama, kävijöille ja näytteilleasettajille maksuton tapahtuma. Tapahtuma striimataan verkossa (osoitteessa hurraaura.fi), eli tapahtumaan voi osallistua, vaikka ei pääsisi paikan päälle Varkauteen.

Varaa näytteilleasettajapaikkasi nyt

Etsimme näytteilleasettajiksi yrityksiä, jotka nyt ja vastaisuudessa tarjoavat työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkoja, kesätyötä, opintojen ohessa tehtävää osa-aikatyötä tai polkuja eri tutkintojen suorittamiseen. Näytteilleasettajapaikalla yrityksellä on loistava mahdollisuus tuoda konkreettisesti esille yrityksen toimintaa sekä kertoa tuleville hakijoille, millaista työ yrityksessä ja alalla oikeasti on. Tuodaan yhdessä työtä ja osaamista alueelle!

Varmista näytteilleasettajapaikkasi tilaisuudessa ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeelle mahdollisimman pian!

NÄYTTEILLEASETTAJAILMOITTAUTUMINEN

OHJELMATÄRPIT 12.9.2019

Päivän aikana esitellään useita vaihtoehtoja yksilölliselle opinto- ja urapolulle, annetaan tietoa eri alojen ammateista, kerrotaan inspiroivia ura- ja yrittäjyystarinoita, jaetaan vinkkejä opiskelun rahoittamiseen ja tarjotaan eväitä tämän päivän työelämään.  

Päivän ajan paikalla myös TE-palveluiden MessiLive.fi, johon kannattaa olla yhteydessä, mikäli yrityksellä on akuutti rekrytointitarve.

Tapahtuman tarkempi ohjelma täsmentyy aivan pian, pysy kuulolla! 

 

Tapahtumassa mukana: 


NAVITAS YRITYSPALVELUT   POHJOIS-SAVON TE-TOIMISTO    RTK-HENKILÖSTÖPALVELU    SAVON AMMATTIOPISTO     SAVON AMMATTIOPISTON OPPISOPIMUSPALVELUT    SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU  VARKAUDEN KAUPUNKI