gb.png
Etusivu

Osta tai myy yritys

Omistajanvaihdos tuo yritykseen usein aivan uutta potkua ja on hyväksi liiketoiminnalle. Uuden yrittäjän suunnitelmat saattavat parhaimmillaan saada bisneksen kasvuun. Myyjän luopumista helpottaa se, että hänen rakentamansa yritys on hyvissä käsissä ja menee eteenpäin.

Suomessa on tuhansia yrityksiä, joissa pohditaan sitä, löytyykö yritystoiminnalle jatkaja. Monet ovat jo siirtyneet eläkkeelle, mutta moni vielä hakee työlleen jatkajaa. Eikä yrityksen jatkaja aina löydy omasta perhe- tai lähipiiristä. Alueen yritysten osto- ja myynti-ilmoitukset löytyvät täältä.

Missä ja miten?Yrityksen myynti.jpg

Jos olet ostamassa yritystä, saat maksutonta neuvontapalvelua Sannalta tai Markulta. Yrityspörssiin voi jättää myös ostoilmoituksen, sekä myytävät yritykset että ostajaehdokkaat löytyvät täältä

Myyjää auttaa alueellamme omistajanvaihdosasiantuntija Saara Timonen. Hän sopii kanssasi ajan haluamaasi paikkaan. Ota yhteyttä Saaraan p. 044 368 0503 tai saara.timonen@yrittajat.fi. Voit myös olla meihin yhteydessä, niin välitämme Saaralle yhteydenottopyynnön. Voit jo itse valmistella yritysmyyntiä tai ostoa tutustumalla kaupan valmisteluun ja vaiheisiin täällä. Voit myös laatia myyntiesitteen maksutta täällä.

Kesto ja hinta

Omistajanvaihdospalvelu on kaikille pohjois-savolaisille yrittäjille maksutonta, palvelu ei edellytä kuulumista yrittäjäjärjestöön. Kestoltaan omistajanvaihdosneuvonta vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan. Yrityspörssiin myynti-ilmoituksen teossa auttaa omistajanvaihdosasiantuntija Saara Timonen, ilmoituksen hinta määräytyy Yrityspörssin hinnoittelun mukaisesti.