gb.png
Etusivu

Rekrytointi

Oletko kiinnostunut työskentelemään organisaatiossamme? Avoimet työpaikkamme löydät tältä sivulta.

Navitas Kehitys Oy on seudullinen elinkeinojen kehittämisyhtiö, jonka pääomistajana on Varkauden kaupunki. Navitas Yrityspalvelut muodostuu Navitas Kehitys Oy:stä, Keski-Savon Teollisuuskylä Oy:stä ja Varkauden Taitotalo Oy:stä. Lisäksi saman katon alla toimii Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry. Tarjoamme kaikki yrityspalvelut yrityksen perustamisesta yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen, toimitilaratkaisuihin sekä alueelle sijoittumiseen. Asiantuntijajoukkueeseemme kuuluu yli 30 eri alojen ammattilaista.

 

Haetaan motivoitunutta ja innostunutta ympäristöasiantuntijaa puolen vuoden määräaikaiseen tehtävään

Haemme Kiertotalouden ja resurssiviisauden toteuttaminen Pohjois-Savossa -hankkeeseen (KierRe) määräaikaista projektivastaavaa ajalle 1.4.-30.9.2019 Varkauteen, nykyisen projektivastaavan siirtyessä uusiin tehtäviin.

KierRe-hankkeen tarkoituksena on edistää resurssiviisauden eri osa-alueiden huomioonottamista kunnallisessa päätöksenteossa ja työtavoissa. Kuntien resurssiviisaus muodostuu neljästä erillisestä osa-alueesta:

  • Energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvien energiaratkaisujen käyttöönotto
  • Vähähiilisyyttä tukevien liikkumismuotojen, alueiden ja asumisratkaisujen edistäminen
  • Kierrätyksen tehostaminen ja uusien ratkaisujen pilotointi
  • Ruokaketjun kierron ja biotalouden kehittäminen

Tehtävään haetaan ympäristöasiantuntijaa, joka on valmis hyppäämään kyytiin liikkuvaan junaan. Hakijalta odotetaan hankekokemusta sekä kokemusta vastaavan tyyppisistä työtehtävistä.

Työ on määräaikainen ajalla 1.4.–30.9.2019. Tehtävä on kokoaikainen, mutta huomioimme myös osa-aikaista tehtävää hakevat henkilöt. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

projektipäällikkö Laura Leppänen puh. 044 799 5619 tai laura.leppanen@navitas.fi.

Tehtävää voi hakea 2.4.2019 klo 12 saakka alla olevalla hakulomakkeella.