gb.png
Etusivu

Rekrytointi

Oletko kiinnostunut työskentelemään organisaatiossamme? Avoimet työpaikkamme löydät tältä sivulta.

Navitas Kehitys Oy on seudullinen elinkeinojen kehittämisyhtiö, jonka pääomistajana on Varkauden kaupunki. Navitas Yrityspalvelut muodostuu Navitas Kehitys Oy:stä, Keski-Savon Teollisuuskylä Oy:stä ja Varkauden Taitotalo Oy:stä. Lisäksi saman katon alla toimii Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry. Tarjoamme kaikki yrityspalvelut yrityksen perustamisesta yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen, toimitilaratkaisuihin sekä alueelle sijoittumiseen. Asiantuntijajoukkueeseemme kuuluu yli 30 eri alojen ammattilaista.


 

Olisitko sinä etsimämme tapahtuma-assistentti?
 

Navitas Yrityspalvelujen tapahtumatuotannossa on avoinna määräaikainen tapahtuma-assistentin tehtävä ajalle 6.1.-12.7.2020.

Tapahtuma-assistentti työskentelee luovassa ja innostavassa tapahtumailmapiirissä Talvi-Vekaran ja Vekara-Varkaus festivaaliviikon ohjelmatuotantoon liittyvissä tehtävissä.

Odotamme että sinulla on aito kiinnostus lastenkulttuuria kohtaan sekä tarkka ja täsmällinen ote työhösi. Markkinointi, aikataulut ja sadat detaljit pysyvät hallinnassasi. Lisäksi sinulla on sujuva kirjallinen ja suullinen kyky kommunikoida. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme että sinulta löytyy joustavuutta, paineensietokykyä ja markkinointihenkisyyttä. Eduksi on myös kyky nähdä työsi merkitys osana festivaalin kokonaisuutta.

Etsimällämme tapahtuma-assistentilla on:

- positiivinen elämänasenne ja halu oppia uutta

- mahdollisuus tarvittaessa joustaviin työaikoihin

- mahdollisuus työskennellä määräajan 6.1.-12.7.2020

Lähetä napakka vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi 10.11.2019 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja: festivaalipäällikkö Heli Sutinen, p. 040 5750536, heli.sutinen@navitas.fi