gb.png
Etusivu

Ruoka- ja bioalan innovaatiofoorumi 21.3.2019

13.02.2019

Pohjois-Savon ensimmäisen ruoka- ja bioalan innovaatiofoorumi järjestetään 21.3.2019 Iisalmessa, Olvi-Oluthallissa. Teemana ruokaketjun kokonaiskestävyys. Yritykset, kehittäjät, muut asiantuntijat tervetuloa mukaan kehittämään ruoantuotantoa ja -jalostusta nyt ja tulevaisuudessa

Tule mukaan rakentamaan ja löytämään mahdollisuudet Ruoka- ja biolalan kestävälle tulevaisuudelle. Järjestävä taho, Pohjois-Savon Business -center, toivoo mukaan nykyisiä ja tulevia yrittäjiä tai yrittäjyydestä kiinnostuneita, jotka haluavat kehittää alaa ja omaa osaamistaan. Sinun ei tarvitse olla ruoka-alan ammattilainen, mutta toivomme sinulta innokasta heittäytymistä keskusteluun.

Mukana on useita yhteistyökumppaniyrityksiä, kuten Olvi ja Valio, tuomassa esiin toimialan uusimpia trendejä,  ydinosaamista korkeakouluista ja toisen asteen oppilaitoksista, ruoka-alaa tukevista hankkeita, kuten Ruokalaakso, sekä kuntien elinkeinoelämän edustajia. 

Teemana on ruokaketjun kokonaiskestävyys. Ruokaketjun kokonaiskestävyydessä otetaan huomioon kotimaisen ruuantuotannon- sekä jalostuksen kehittäminen niin, että se on nyt ja tulevaisuudessa taloudellisesti, sosiaalisesti sekä ekologisesti kannattavalla pohjalla. Luomme myös parhaat olosuhteet ruoka- ja bioalan kansainvälisille innovaatioille.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan